2026 Dünya Kupası Elemeleri play-off finali için Kosova ile karşılaşacak A Milli Takım ülkenin Priştine kentine ulaştı. Bu akşam saat 21.45'te oynanacak maç için milliler hazırlıklarını tamamladı.

OTELE SALDIRDILAR

Priştine'de bir otelde konaklayan milli takıma gece yarısı Kosovalılar gece yarısı iki defa saldırı gerçekleştirdi. Futbolcuların uyumaması için havai fişek patlatan Kosovalı taraftarların fişekleri otelin çok yakınında patladı.

Başkent Ekibi, Millî Aradaki Hazırlıklarını Antrenman Maçıyla Sürdürdü
Başkent Ekibi, Millî Aradaki Hazırlıklarını Antrenman Maçıyla Sürdürdü
İçeriği Görüntüle

İlk yaptıkları saldırıda sadece havai fişek atan ve uzaklaşan taraftarlar daha sonra farklı bir caddeden gelerek direkt oteli hedef aldı.

Türk Youtuber ve gezgin Tolga Öztürk tarafından kaydedilen görüntülerde Kosovalı taraftarların attığı havai fişeklerin bazıları otel camlarına isabet ettiği görüldü. Yapılan ihbar ile birlikte olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

24 YIL SONRA HEDEF DÜNYA KUPASI

Bu akşam saat 21.45'te Kosova'nın Fadil Vokrri Stadyumu'nda gerçekleşecek maçı millilerin kazanması durumunda 24 yıl sonra ilk defa Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edeceğiz. ABD, Meksika ve Kanada'nın ortaklaşa düzenlediği turnuvaya katılmaya hak kazanmamız durumunda ev sahibi ABD'nin grubunda yer alacağız.

Muhabir: Barış Berkant Oğuz