TAYLAN İNAN GÜLKANAT
Ankara’da en büyük sıkıntının ekonomik sıkıntılar olduğunu vurgulayan Delikanlı “ Ankara, Mansur Bey’den önce 20 yılı aşkın süre Melih Gökçek’in eser siyaseti adı altında, rant siyasetiyle, rant belediyeciliğiyle uğraştı. Mansur Bey’de elinden gelen gayretle çalışıyor, Ankara’nın sorunlarını tespit edip, gereğini yapıyor. Biz de kendisiyle sürekli temas halindeyiz. Vatandaş ve sokaktan gördüğümüz eksiklikleri kendisine ve Ankara Kent Konseyi’ne aktarıyoruz. Yeşil alan ve altyapı sorunlarının da bir an evvel düzenlenmesini talep ediyoruz ama şu an Ankara’nın en önemli sorunu ekonomik sorunlar, hayat pahalılığı... Meşhur Ankara simidi olmuş 10 lira, dolmuş olmuş 17 lira, Ankara hem memur hem öğrenci kenti… Dolayısıyla burada öğrencilere yönelik, memurların ekonomik sorunlarına yönelik çözüm önerileri sunmak gerekiyor. İnsanlar hayat pahalılığından mutsuz.” diye konuştu.
“81 İLDE ADAY ÇIKARTMA GAYRETİNDEYİZ”
Millet İttifakı olarak 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 seçimlerini kaybettiklerini hatırlatan Delikanlı “Millet İttifakı’nın fiili birlikteliği genel seçimler itibarıyla bitti. Şu an yerel seçimler için bir ittifak gündemde değil. Her siyasi partinin amacı iktidarı yönetmek, belediyeleri kazanmak. Biz de Demokrat Parti olarak 81 ilde yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Aday belirlemek için bir komisyonumuz da var. 81 ilde aday çıkartma gayretindeyiz ve bir siyasi parti olarak bu bizim en doğal hakkımız.” ifadelerini kullandı.
“YAPMAK İSTEDİĞİNİZİ DOĞRU YOLLA ANLATIRSANIZ, OY ALIRSINIZ”
Siyaseten yapılan ittifak yerine milletle ittifak yapılması gerektiğini ifade eden Delikanlı “Yerel seçimlerde çıkılıp proje konuşulması lazım. Sağ-sol, Türk-Kürt, Alevi-Sünni ayrımı olmaz. Ankara’da yüz binlerce başka memleketten insan yaşıyor. Ankara burada ortak nokta. Yapmak istediğiniz ne varsa bunu doğru ve güzel yolla anlatırsanız oy alırsınız bu memlekette.” şeklinde konuştu.
“TERÖRİZMİN HER TÜRLÜSÜNÜ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
Delikanlı, İsrail- Filistin arasında yaşanan son gelişmeleri ise şöyle değerlendirdi:
“Filistin halkının haklı mücadelesi ortada fakat son dönemde yaşanan şeylerin farklı algılandığını görüyoruz. Filistin’in meşru hakkını kullanması gerekiyor ancak her iki taraf içerisinde de siviller zarar görüyor. Biz sivillere zarar gelmesini istemiyoruz. Bunu doğru bulmuyoruz. Terörizmin her türlüsünü şiddetle kınıyoruz.”
Yorum yazarak Zafer Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Zafer Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Zafer Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Zafer Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Zafer Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Zafer Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Zafer Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Zafer Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.