İstanbul büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik operasyonlar kapsamında tutuklanan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'e, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den destek geldi.
Tutuklanan belediye başkanlarına karşı iktidara en güzel cevabı meydanlarda halkın verdiğini aktardı.
Güner, Beyoğlu Belediye Başkanı Güney'in bir an önce cezaevinden çıkması temennisinde bulundu.
"En güzel cevabı yine meydanlar veriyor"
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Gözaltına alınan her bir arkadaşımıza, tutuklanan her bir belediye başkanımıza karşı iktidar sahiplerine en güzel cevabı yine meydanlar veriyor. İnanıyoruz ki, Beyoğlu Belediye Başkanımız İnan Güney de bugün hukuksuzca tutulduğu Silivri’den en kısa sürede başı dik anlı açık şekilde çıkacak; Beyoğlu için çalışmaya devam edecek…" ifadelerine yer verdi.
Gözaltına alınan her bir arkadaşımıza, tutuklanan her bir belediye başkanımıza karşı iktidar sahiplerine en güzel cevabı yine meydanlar veriyor.
— Hüseyin Can Güner (@hcanguner) August 20, 2025
İnanıyoruz ki, Beyoğlu Belediye Başkanımız İnan Güney de bugün hukuksuzca tutulduğu Silivri’den en kısa sürede başı dik anlı açık… https://t.co/5P1nY8Z3uH