Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ile FC Barcelona Futbol Akademisi Türkiye Proje Direktörü Albert Medall Mundet, FC Barcelona Futbol Akademisi’yle ileriye dönük projeler geliştirmek için iş birliği anlaşması yaptı.
Kulüpten bu konuda yapılan açıklama şöyle:
FC Barcelona Futbol Akademisi Türkiye Proje Direktörü Albert Medall Mundet ile bir araya gelen Başkanımız Osman Sungur, FC Barcelona Futbol Akademisi’yle ileriye dönük projeler geliştirmek için iş birliği anlaşması yaptı. Başkanımız Osman Sungur, FC Barcelona Futbol Akademisi Türkiye Proje Direktörü Albert Medall Mundet ile sağlıklı ve sürdürülebilir akademi modeli oluşturmak ve ileriye dönük projeler geliştirmek için bir araya geldi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizi gezen ve futbol akademimizi ziyaret eden Albert Medall Mundet, Başkanımız Osman Sungur ile bilgi alışverişinde bulundu. İki kulüp arasında ileriye dönük projeler geliştirmek için mutabakat sağlandı.
Gençlerbirliği’mizden, FC Barcelona Futbol Akademisi’yle İş Birliği Anlaşması ✍️
— Gençlerbirliği SK (@kirmizikara) May 30, 2025
FC Barcelona Futbol Akademisi Türkiye Proje Direktörü Albert Medall Mundet ile bir araya gelen Başkanımız Osman Sungur, FC Barcelona Futbol Akademisi’yle ileriye dönük projeler geliştirmek için iş… pic.twitter.com/Sq3G0ImTGa