Galatasaray'ın eski Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz akşam gündemde yer alan 'MHK Soruşturması' hakkında önemli iddialarda bulundu.
'YAPININ ESAS KURBANI GALATASARAY'
Burak Elmas, ''İbrahim Seten’in pazar günü anlattıkları harfiyen doğru. Ben Ferhat Gündoğdu’nun MHK Başkanı seçildiği toplantıda yoktum. Serdar Tatlı istifa ettikten sonra yeni MHK Başkanı’nın kim olması gerektiği konusunda Sait Halim Paşa Yalısı’nda 4 büyük kulübün başkanları ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Bey ile bir yemek yedik. 5’er tane isim söylendi, her kafadan bir ses çıktı. Ecmel Bey, "Ferhat Gündoğdu olsun" dedi. Ben ise ŞİDDETLE KARŞI ÇIKTIM!'' dedi.
'YARIŞTAN KOPARILDIK'
Elmas kendi döneminde zirve yarışından koparıldıklarını iddia ederek, ''Nihat Özdemir ile aramız, bu ve benzer kurul atamaları ve kararları nedeniyle hep bozuktu. Marcao-Kerem kavgasını hatırlayın. İlk suçu olmasına rağmen Marcao’ya üst limitten 8 maç ceza verildi. Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gördüğü için 8 maç ceza aldı. O 8 maçta yalnızca 1 galibiyet aldık. O dönemki hakem hatalarına bakılsın. Resmen zirve yarışından koparıldık. O dönemdeki bütün atamalar ve cezalar incelensin, yapılanlar aydınlatılsın'' dedi.





