A Milli Takım, 23 yıldır hasretini duyduğu Dünya Kupası için eleme mesaisine geçtiğimiz günlerde başladı. Eleme gruplarının ikinci maçına bu akşam çıkıyor. Saat 21.45'te başlayacak mücadele Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Karşılaşma TV8 ve EXXEN üzerinden naklen yayınlanacak.

71 YILDIR YENEMİYORUZ

Türkiye ve İspanya tarihleri boyunca 11 kez karşı karşıya geldi. Milliler sadece 1954 yılında oynanan ve yine Dünya Kupası Elemeleri olan maçta rakibini burada 1-0 yenmeyi başardı. Bu sonuç 3. bir maçın oynanmasına yol açarken o maçtaki beraberlik işi yazı turaya götürdü ve Türkiye tarihine ilk defa Dünya Kupası'na katıldı.

Geriye kalan 10 maçta İspanya 6 defa kazanırken 4 maçta beraberlikle sonuçlandı.

Eleme grubunun ilk maçında biz Gürcistan'ı 3-2 mağlup etmeyi başardık. İspanya ise Sofya'da Bulgaristan'ı 3-0 ile geçti.

MUHTEMEL 11

Uğurcan

Mert Müldür, Merih, Abülkerim, Eren

İsmail, Hakan

Yunus, Arda, Kenan

Fenerbahçe'de moraller bozuldu: Yeni transfer sakatlandı
Fenerbahçe'de moraller bozuldu: Yeni transfer sakatlandı
İçeriği Görüntüle

Kerem

Muhabir: Barış Berkant Oğuz