Beşiktaş, Süper Lig’in ilk haftasında Tüpraş Stadı’nda Eyüpspor’u konuk etti. Siyah-beyazlı ekip, mücadeleden 1-0’lık galibiyetle ayrılarak yeni sezona 3 puanla başladı.
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaşlı futbolcu Salih Özcan, sezona galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İlk maçtan istedikleri sonucu aldıklarını belirten deneyimli oyuncu, “Çok mutluyuz. İlk maçımıza böyle başlamak istemiştik. Allah’a şükür iyi gidiyoruz” ifadelerini kullandı.
"Kaliteli bir oyuncu"
Salih Özcan, takım arkadaşı Orkun Kökçü ile sahadaki uyumlarına ilişkin de değerlendirmede bulundu. Orkun ile iyi bir ilişkilerinin olduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcu, “Maçlarda aynı düşünüyoruz. Kaliteli bir oyuncu. İnşallah böyle devam eder” dedi. Beşiktaş taraftarının karşılaşma boyunca oluşturduğu atmosferin kendilerini olumlu yönde etkilediğini vurgulayan Salih Özcan, tribünlerden gelen desteğin takım için büyük önem taşıdığını söyledi.
Tecrübeli orta saha oyuncusu, “İnanılmaz iyi bir atmosferdi. Bizi de motive ediyorlar. Bizim için de çok önemli. Takımın ruhu da çok iyi” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.
Beşiktaş, aldığı bu galibiyetle Süper Lig’in ilk haftasını 3 puanla tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, sezonun ilerleyen haftalarında da galibiyet serisini sürdürerek üst sıralarda yer almayı hedefliyor.




