Olay, akşam saatlerinde Türkoğlu'na Beyoğlu Mahallesi'ndeki bir pastanede yaşandı. İddiaya göre aralarında husumet olan akraba iki grup arasında kavga meydana geldi. Polis memuru Seyfullah Orçan, kavganın büyümemesi için araya girerek akrabalarını ayırmak istedi. Bu esnada kuzeni olan Alihan Orçan'ın ateşlediği pompalı tüfekten çıkan saçmalar ise Seyfullah Orçan'a isabet etti.
İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Türkoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Seyfullah Orçan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Alihan Orçan ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Seyfullah Orçan'ın Gaziantep Nurdağı'nda görev yaptığı ve senelik izinde olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ,





